Dissabte, 20 d'abril de 2024
Mossos d'esquadra

Els Mossos es plantegen reduir els robatoris en domicilis i en zones rurals

La policia catalana lliura 304 felicitacions i 11 condecoracions a Ponent i el Pirineu en el Dia de les Esquadres

Redacció 10 d'abril de 2019 a les 10:11
El Dia de les Esquadres s’ha celebrat enguany al Pont de Suert | Govern
L'intendent dels Mossos d'Esquadra a Lleida, Xavier Monclús, ha assegurat que el 2018 s'ha caracteritzat per una estabilització de delictes respecte el 2017. De cara al 2019, ha afegit, els principals reptes i els que més els preocupen són els robatoris en interior de domicilis i els robatoris en zones rurals, no perquè siguin els delictes més nombrosos, ha puntualitzat, sinó per l'afectació que causen en les persones.

Ho ha dit en la celebració del Dia de les Esquadres en què la policia catalana ha lliurat 304 felicitacions i 11 condecoracions a les regions policials de Ponent i del Pirineu a membres de cos i persones externes que hi han col·laborat. A la regió policial del Pirineu s'han lliurat 97 felicitacions (56 a Mossos i 41 a persones externes al cos) i 4 condecoracions (3 a Mossos i una a la policia espanyola). L'acte s'ha fet al Teatre Ribagorça del Pont de Suert.

Durant l'acte institucional s’ha reconegut la tasca dels agents de policia per la seva trajectòria professional o en reconeixement d'actuacions rellevants i meritòries realitzades durant l'any passat. També s'han concedit distincions i s'ha reconegut el treball d'altres serveis d'emergència, cossos de seguretat, membres de la judicatura, ciutadans i entitats per la seva col·laboració amb el cos de Mossos d'Esquadra.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació