Dissabte, 4 de maig de 2024
Futbol

Victòria del Tremp (3-1) i derrotes del Pobla (1-0) i del Rialp (8-0)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp venç al camp del Magraners (1-2) i en futbol sala derrota del Guaja Aventuras Tremp (1-3)

Redacció 8 d'abril de 2019 a les 10:39
L’EF Tremp, en imatge d’arxiu, continua imparable | SGM Ponent
Només el CF Tremp ha estat capaç de puntuar aquest cap de setmana d’entre els equips pallaresos que militen al grup 14 de la Tercera Catalana. Els trempolins van sumar el tercer triomf consecutiu superant el Tornabous per 3 gols a 1 gràcies, en bona part, al hat-trick de Buhai. El Tremp es va avançar al minut 22, però els visitants empatarien tot just començar la segona meitat. Buhai va anotar el segon gol de penal i a falta de cinc minuts. La sentència arribaria només dos minuts després.

El CF Pobla, de la seva banda, va perdre el seu partit al camp del Ponts per 1 gol a 0. Els poblatans van dominar el matx de principi a fi, però no es van mostrar encertats de cara a la porteria. Un encert que sí que van mostrar els locals, que marcarien l’unic gol del partit al minut 78 en una jugada aïllada. El Rialp també va perdre, en el seu cas per un contundent 8-0, al camp del Torregrossa. El resultat demostra la superioritat dels locals durant tot el partit.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va tornar a vèncer, en aquest cas a domicili, contra el Magraners, per un ajustat 1-2. Els pixixis de l’equip, Sánchez i Parreira, van ser els autors dels gols trempolins als minuts 3 i 42. Els locals van maquillar el resultat al minut 63 fent pujar l’1-2, un resultat que ja no es mouria fins el final del partit.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla baixa fins la 4a posició amb 54 punts, empatat amb el 3r, la Seu d'Urgell. El CF Tremp s’afiança a la 8a plaça amb 43 punts i el Rialp continua cuer amb 14. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp segueix liderant en solitari amb 69 punts. La propera jornada el Pobla rep el Torregrossa, el Rialp el Solsona i el Tremp juga al camp del Vilanova de l’Aguda. A Quarta Catalana, l’EF Tremp rebrà el Sant Guim.

El Guaja Aventuras Tremp perd a casa (1-3)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va perdre al Juncar davant la visita de l’Almacelles per 1 gol a 3. El Tremp, però, es va avançar ja al minut 2 de partit per mitjà de Rosell, però els de la franja van reaccionar a temps per empatar un minut abans del descans. Quan semblava que el partit acabaria amb empat, l’Almacelles va marcar dos gols pràcticament consecutius en l’últim minut de partit.

Amb aquesta derrota l’equip trempolí continua en places de descens, 13è amb 14 punts, amb la salvació que continua a un punt. El proper compromís dels pallaresos serà el proper cap de setmana a la pista del Ponent Futsal.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5