Divendres, 26 d'abril de 2024
Pallars Actiu

Unes 60 persones participen al 4t sopar de pallaresos de Barcelona

Organitzat per Pallars Actiu, va comptar amb la presència, entre altres, de la consellera de Justícia, Ester Capella

Redacció 5 d'abril de 2019 a les 10:00
El president de Pallars Actiu, Josep González, dirigint-se als assistents | Pallars Actiu
La Societat de Foment del Pallars, Pallars Actiu, ha celebrat aquest dijous a la nit, a Barcelona, la quarta trobada networking de pallaresos. Hi han assistit unes 60 persones, entre les quals, la consellera de Justícia, Ester Capella, així com dos exconsellers de la Generalitat, Ignasi Farreres i Germà Gordó.

Durant l’acte, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Isidre Gavín, va fer una exposició sobre el present i el futur de les infraestructures prioritàries a les comarques dels Pallars. Un tema que pels habitants dels Pallars representa, avui, una de les principals prioritats pel desenvolupament econòmic i social d’aquestes comarques.

En la trobada també s’han presentat els actes de celebració del centenari de l’extracció de les pintures romàniques de Mur, que començaran el proper 5 de maig amb la celebració de l’aplec de Mur i la visita d’una delegació de periodistes d’Estats Units, on es troben actualment les pintures.

L’acte ha finalitzat amb un sopar a peu dret on representants de l’administració, empreses i professionals han pogut compartir experiències i projectes de futur que tinguin com a pedra angular el desenvolupament territorial de les comarques dels Pallars i el seu creixement econòmic i demogràfic.

També van assistir a la trobada el president de Pallars Actiu i de PIMEC, Josep González, la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, així com els presidents dels Consells Comarcals del Jussà i el Sobirà, alcaldes i un gran nombre d’empresaris i professionals de diferents sectors econòmics i d’origen pallarès.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació