Divendres, 19 d'abril de 2024
doctor music

​La Diputació acorda buscar solucions pel Pallars davant la marxa del Doctor Music

El ple ha acordat celebrar una reunió dilluns vinent en junta de portaveus per tractar aquesta problemàtica

Redacció 29 de març de 2019 a les 10:32
Imatge del ple celebrat aquest dijous | Diputació
El ple de la Diputació de Lleida ha acordat celebrar dilluns vinent una reunió amb tots els grups de la corporació per tal de mirar de trobar solucions a la possible marxa del Doctor Music Festival d’Escalarre. Així ho ha anunciat la presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, durant el ple ordinari de març, celebrat aquest dijous. 

Ha estat el vicepresident tercer i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, l'encarregat de valorar la situació en la qual es troba un projecte que comptava amb la col·laboració econòmica -concretament amb una partida de 200.000 euros- de la corporació amb destinació als municipis que l'acollien i amb el suport de tot el territori. Sabarich ha lamentat aquesta possible marxa i ha encomiat a buscar entre tots propostes i solucions per generar noves activitats que generin riquesa al territori.

Pel que fa a la reunió de dilluns vinent, Perelló l'ha proposat per posar sobre la taula quina és la situació i per mirar de "trobar possibles solucions" a aquesta problemàtica. Cal recordar que la presidenta també mantindrà de forma imminent una reunió amb els alcaldes de les Valls d'Àneu, un cop aquests ja han celebrat el Consell d'Alcaldes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació