Divendres, 26 d'abril de 2024
doctor music festival

El Doctor Music Festival se'n va del Pallars i es farà a Montmeló

Segons ha explicat TV3, el Govern estaria buscant alternatives per compensar la comarca per la marxa del festival

Redacció 26 de març de 2019 a les 22:05
El Doctor Music Festival es farà a Montmeló | Xavier Mercadé / Gencat
El Doctor Music Festival no es farà a Escalarre. Els organitzadors han decidit avançar-se a la possible denegació dels permisos per celebrar els concerts al Pallars i han decidit que el nou escenari sigui el circuit de Montmeló (Vallès Oriental). D'aquesta manera, i segons ha explicat TV3, llençarien la tovallola i desistirien de rememorar el festival al Pirineu, davant les dificultats administratives que comportava la zona triada, qualificada com a inundable per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Els organitzadors buscaven un emplaçament alternatiu des de fa un mes i mig i l'haurien trobat al circuït vallesà, tot i que, de moment, cap dels actors implicats confirma la informació. La televisió catalana indica que el contracte amb el Circuït de Montmeló encara no està signat, però que es formalitzarà pròximament. També explica que l'esdeveniment manté el cartell, amb noms de primera línia com Rosalía, i que disposarà d'un escenari de 125 metres.

D'aquesta manera s'acaba amb els interrogants que en els darrers mesos planaven sobre el festival, que estava cridat a ser un al·licient econòmic pel Pallars, ja que s'esperaven unes 55.000 persones diàries i centenars de reserves hoteleres. A Montmeló està previst que el festival duri tres dies, del 12 al 14 de juliol amb un escenari de 125 metres.

La no celebració del Doctor Music Festival al Pallars suposarà un greuge per al comerç de la zona, que esperava l'esdeveniment com una important injecció econòmica. De fet, i segons ha explicat també TV3, el Govern estaria buscant alternatives per compensar la comarca per la marxa del festival.

Doctor Music no ha informat el territori

Des del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, el seu president, Carles Isús, ha explicat que no tenen constància de cap trasllat immediat del festival, tot i els "rumors" dels últims dies. Isús ha dit que té previst convocar un Consell d'Alcaldes extraordinari el dijous a la tarda per tal d’abordar aquesta qüestió.

Precisament, aquest mateix dimarts s'havia donat a conèixer una plataforma de defensa del festival, que exigia que l'ACA donés el vistiplau per fer el festival als terrenys triats pels organitzadors. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació