Divendres, 26 d'abril de 2024
educació

Creixen les estades a l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp

Conveni de col·laboració entre institucions per facilitar la gestió d’aquest servei educatiu

Redacció 22 de març de 2019 a les 10:44
Imatge de la signatura del conveni a la seu del Consell Comarcal | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) han signat un conveni de col·laboració, en què també hi participa el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Tremp, per facilitar la gestió i el funcionament de l’Entorn d’Aprenentatge (EdA) de Tremp.

Més de 2.000 alumnes han gaudit aquest passat curs d’aquest servei educatiu, que també ha augmentat en el nombre d’estades programades per enguany. Aquestes activitats treballen diferents àmbits de les Ciències de la Terra i específicament, el coneixement geològic i edafològic del territori. L’EdA de Tremp fomenta des d’una visió competencial i mitjançant la participació activa de l’alumnat, l’observació d’elements del patrimoni singular de la comarca.  

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha explicat que l’Entorn d’Aprenentatge és una “eina de suport” per a desenvolupar projectes de treball en diferents medis singulars i alhora “experimentar el coneixement de l’entorn partint dels elements diferencials de la nostra comarca”.

En aquest sentit, l’alumnat pot gaudir de diverses activitats didàctiques com les visites a les botigues-museu de Salàs de Pallars, el Castell de Mur, tallers paleontològics i geològics, rutes dels últims dinosaures i fins i tot tombs virtuals pel Pallars de fa mil anys.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació