Dilluns, 29 d'abril de 2024
atletisme

El Mater Salvatoris triomfa en una nova edició de l’Olimpíada Flamicell

La clàssica prova atlètica s’ha disputat aquest dissabte a la Pobla de Segur

Redacció 18 de març de 2019 a les 11:43
El dia va acompanyar en una jornada esportiva d’alt nivell | CEPJ
Un any més l’Olimpíada Flamicell de la Pobla de Segur ha aplegat més de 800 joves atletes a les instal·lacions del parc Alcalde Boixareu de la localitat. Un nombrós públic s’ha concentrat aquest dissabte al matí a les graderies per animar als atletes en un dia assolellat. 

En atletisme, de les categories aleví a cadet, el Mater Salvatoris ha quedat primer classificat amb 499 punts, seguit del Col·legi Santa Anna amb 317 punts i del Lleida Unió Atlètica amb 313 punts. En l’apartat de miniatletisme, més de 300 atletes han realitzat proves no competitives en categories de prebenjamí a benjamí. Els atletes infantils de 3 a 5 anys, un total de 200 atletes han realitzat curses no competitives a la recta de tribuna davant el gaudi de les seves famílies.

Al voltant de la competició atlètica, també s’han realitzat altres esports i activitats lúdico-esportives com futbol, korfball, bicicletes tot terreny o balanz bike i inflables per als més petits. L’encarregat enguany d’encendre el peveter ha estat l’esportista del Club Esquí la Pobla de Segur (CEPS) Marc Ràdua, competidor a nivell mundial en esquí de muntanya. 

L'Olimpíada Flamicell està organitzada per l'AMPA de l'Escola Els Raiers, l'Ajuntament de la Pobla de Segur i l'Escola Els Raiers. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, els ajuntaments de la comarca, així com empreses i particulars que amb les seves aportacions desinteressades fan possible aquesta activitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació