El Guaja Aventuras Tremp perd i es complica a Cervera (79-51)

A Territorial B, el CB Sort venç a casa el Seròs (81-67)

Redacció 18 de març de 2019 a les 10:40
El CB Sort va tornar a guanyar a casa | CB Sort
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet va perdre ahir diumenge a la pista del Cervera per 79-51. El primer quart va ser força igualat, acabant 17-15. Al segon període els de la Segarra se’n van anar i amb un parcial de 19-9 arribarien al descans amb 12 punts a favor (36-24). A la represa, el Cervera va rematar el matx amb un parcial demolidor de 24-5. Amb 30 punts d’avantatge, els locals es van relaxar i el Tremp es va adjudicar l’últim quart (19-22).

Al final, derrota que complica les coses a un Tremp que ja es troba a la part baixa de la classificació. Amb aquesta nova desfeta, el Tremp és 9è amb 6 victòries i 12 derrotes. El proper cap de setmana l’equip rep l'Alcarràs.

El CB Sort venç el Seròs

A la segona categoria provincial, el CB Sort va aconseguir un triomf vital davant el CB Seròs per 81-67 que l’allunya de la part baixa de la classificació. Amb aquest resultat, els de la capital del Sobirà pugen a la 10a posició amb 5 victòries i 11 derrotes. El proper cap de setmana el Sort juga a la pista del Penya Fragatina B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B