Dissabte, 4 de maig de 2024
Futbol

Victòria del Pobla (3-1), empat del CF Tremp (0-0) i derrota del Rialp (8-1)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp venç l'Albagés (6-3) i en futbol sala nova derrota del Guaja Aventuras Tremp (2-8)

Redacció 18 de març de 2019 a les 10:06
El Pobla celebrant al vestidor una important victòria | CF Pobla
El CF Pobla ha aconseguit aquest cap de setmana contra la Seu un important triomf, el novè en els últims deu partits, que li permet continuar somiant per l’ascens a Segona Catalana. Després d’una primera meitat sense gols, els poblatans es van avançar al 48’ per mitjà de Turch. Molleví, al 71’ de penal i al 75’, va ampliar el marcador. La Seu va marcar el gol de l’honor, també de penal, a cinc minuts pel final.

El CF Tremp, de la seva banda, va empatar sense gols al camp d’un rival directe, l’Oliana. El matx va ser força igualat i tots dos equips van tenir ocasions per marcar, però cap dels dos va mostrar punteria de cara al gol.

El Rialp, per un altre costat, va perdre de manera estrepitosa al camp del Bellpuig per 8 gols a 1. Després del 2-0 de la primera meitat, el Rialp va retallar distàncies al minut 47 per mitjà d’Ovando. No obstant això, els locals van tornar a marcar i els del Sobirà es van ensorrar, encaixant cinc gols més fins al resultat final.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va guanyar l’important partit que l’enfrontava a l’Albagés per un contundent 6 a 3. Es van avançar els visitants al primer minut de joc però Fernàndez, Parreira i Torra van posar el 3-1 abans del descans. A la represa els visitant van anotar el 3-2 però novament Parreira va fer pujar el 4-2. Amb el 4-3 a falta de 20 minuts els visitants posaven pressió, però novament Parreira -autor d’un hat trick- i Fernàndez establien el definitiu 6-3.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla és 3r empatat a 50 punts amb la Seu i a vuit del líder Angulària. El CF Tremp continua 11è amb 34 punts i el Rialp cuer amb 13. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp ja és líder, ara ja en solitari, amb 60 punts. La propera jornada el CF Tremp rep el Butsènit, el Pobla juga a Bellpuig i el Rialp a Verdú. A Quarta Catalana, l’EF Tremp juga a Barbens.

Nova derrota del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va encaixar una nova derrota, la setena consecutiva, en aquesta ocasió a casa contra el Fraga (2-8). Els autors dels gols pallaresos van ser Sergi Martínez i Julià Rosell. L’equip és 13è amb 11 punts ocupant places de descens. El proper compromís dels pallaresos serà a la pista d’un rival directe, el Pardinyes.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5