Divendres, 3 de maig de 2024
bàsquet

Nova desfeta del Guaja Aventuras Tremp a casa davant el Bellpuig (46-69)

A Territorial B, el CB Sort perd en la seva visita a la pista del CENG Artesa (82-72)

Redacció 11 de març de 2019 a les 11:12
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet va tornar a perdre al pavelló del Juncar davant la visita d’un dels equips capdavanters de la categoria, el Bellpuig, per 46 a 69. Tot i la diferència en el marcador, el Tremp va jugar de tu a tu al Bellpuig fins l’inici del tercer quart, amb un primer període dominat pels pallaresos. La zona dels visitants al segon quart va fer que el Bellpuig se n’anés al descans amb cinc punts a favor.

A la represa el Tremp no va saber reaccionar i es va acabar enfonsant davant un Bellpuig superior tècnica i físicament que va acabar imposant el seu ritme de joc. Amb aquesta nova desfeta, el Tremp és 10è amb 6 victòries i 11 derrotes. El proper cap de setmana l’equip viatja a la pista del Cervera.

El CB Sort cau a Artesa 

A la segona categoria provincial, el CB Sort va perdre a la pista del CENG Artesa per 10 punts de diferència (82-72). Amb aquest resultat, els de la capital del Sobirà segueixen 11ens amb 4 victòries i 11 derrotes. El proper cap de setmana el Sort rep el Serós, un dels rivals directes a la zona baixa de la classificació. 
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació