Divendres, 3 de maig de 2024
Futbol

Victòries de CF Tremp (2-1) i Pobla (0-1) i empat del Rialp (3-3)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp venç el Linyola (4-2) i en futbol sala nova derrota del Guaja Aventuras Tremp (5-2)

Redacció 11 de març de 2019 a les 09:58
El CF Tremp va sumar un nou triomf a casa | CF Tremp
Cap de setmana pràcticament rodó del futbol pallarès, amb el permís del Rialp, que va obtenir, no obstant, un valuós empat del camp de la Seu d’Urgell. El CF Tremp i el CF Pobla, doncs, van saldar els seus compromisos amb victòria sumant tres punts que els apropen una mica més als seus objectius.

El CF Pobla, per un costat, va vèncer per la mínima al camp d’un dels equips més fluixos del grup 14 de la Tercera Catalana, el Bellcairenc, per 0 gols a 1. El partit va ser dominat de cap a peus pel Pobla, que no va trobar l’encert fins el minut 61, quan Mas va fer pujar el primer i únic gol del matx al marcador. Una victòria prou meritòria tenint en compte que els poblatans van afrontar el partit amb només un suplent.

El CF Tremp, de la seva banda, va sumar un nou triomf a casa, en aquesta ocasió davant l’Ivars d’Urgell, per 2 gols a 1. No van començar bé les coses pels trempolins, ja que al minut 39 van encaixar el primer gol. L’equip, però, es va saber refer i a la segona meitat Bacardit va empatar el matx al 59’. A falta de cinc minuts pel final, Buhai, de penal, va establir el definitiu 2-1 al marcador.

El Rialp, per un altre costat, va aconseguir empatar a 3 a la Seu d’Urgell, tot i que els pallaresos anaven guanyant per 1 gol a 3. Caselles i Ovando van avançar el Rialp als minuts 2’ i 20’, però els locals van marcar l’1-2, de penal, abans del descans. A la represa, novament Ovando va fer l’1-3 al 68’, però els locals empatarien amb dos gols als minuts 70 i al 89.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va guanyar per 4 gols a 2 el Linyola. Es van avançar els trempolins per mitjà de López al minut 4, però el Linyola va capgirar el marcador als minuts 34 i 54. Va ser llavors quan Parreira es va posar l’equip a l’esquena i amb un hat trick amb només quatre minuts -al 77’, al 79’ i al 80’- va fer pujar el definitiu 4-2 al marcador.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla és 4t amb 47 punts, el Tremp 11è amb 33 i el Rialp cuer amb 13, gràcies també a la victòria en el partit que tenia ajornat contra el Tornabous. A Quarta Catalana i amb 57 punts, l’EF Tremp segueix coliderant el grup 21 juntament amb l'Albages. La propera jornada el Pobla rep la Seu d’Urgell, el Tremp viatja a Oliana i el Rialp a Bellupig. A Quarta Catalana, duel vibrant entre l’EF Tremp i l’Albages en la seva lluita pel liderat.

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala no aixeca cap

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va encaixar una nova derrota, aquest cop a la pista del Torres de Segre (5-2). Els pallaresos, però, es van avançar 0-2 amb gols de Boneta i Beto als minuts 9 i 10. Els locals van saber reaccionar i amb cinc gols van remuntar el matx per endur-se els tres punts.

El Guaja Aventuras Tremp és ara mateix 13è amb 11 punts ocupant places de descens. El proper compromís dels pallaresos serà el proper dissabte, al pavelló del Juncar, davant la visita del segon classificat, el Fraga.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5