Dimecres, 24 d'abril de 2024
municipals 2019

Junts per Catalunya presenta els seus candidats al Pallars Jussà

Junts per Tremp ha presentat la candidatura al complet en un acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra

Jordi Ubach Llorens 9 de març de 2019 a les 16:13
Torra en ple discurs, acompanyat dels candidats comarcals de Junts per Catalunya | Jordi Ubach
UEl president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha assistit aquest dissabte, en el marc de la seva visita a les comarques pallareses, a l’acte de presentació dels candidats de Junts per Catalunya a les alcaldies del Pallars Jussà. Durant l’acte, que ha tingut lloc a l'Espai Cultural La Lira de Tremp, s’han presentat també els membres de la candidatura de Junts per Tremp a les eleccions municipals del mes de maig.

Com ja és conegut, la llista de Junts per Tremp estarà encapçalada per Anna Ritz, que agafa el relleu de Joan Ubach com a candidata del partit a la capital del Pallars Jussà. Ritz ha agraït a Ubach la seva “confiança” i “mestratge” els darrers anys i n’ha destacat les seves qualitats polítiques i humanes. Finalment, després de presentar un per un els integrants de la llista, ha demanat el suport als veïns de cara a les eleccions municipals.

En l’àmbit comarcal, i a banda de la capital, entre els candidats de Junts per Catalunya presentats avui hi ha el ja conegut de Constante Aranda per Isona i Conca Dellà. Avui, a més, s’han donat a conèixer els noms de Marc Peró per la Torre de Capdella, Josep Maria Mullol per Castell de Mur o Martí Cardona per Conca de Dalt. El partit està treballant encara en la formació de les llistes a la Pobla de Segur, Salàs de Pallars i Gavet de la Conca.

La resta de candidats de Junts per Catalunya anunciats avui són Adolf Rodríguez, que encapçalarà la llista a Talarn, Marc Cirera a Abella de la Conca, Josep Terré a Llimiana, Iván Castells a Sant Esteve de la Sarga, Josep Ramon Lloret a Sarroca de Bellera i Francesc Suranell a Senterada. 

En el seu discurs, el president Torra ha agraït el compromís que han assumit els alcaldables amb el seu municipi i la seva gent, uns candidats als qui ha professat la seva “admiració” per la “vocació de servei” que mostren. Un dels moments més emotius de l’acte ha estat la lectura d’una carta escrita per Jordi Turull des de la presó i que ha llegit la jove Mercè Feliu, membre de la llista de Junts per Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació