Divendres, 3 de maig de 2024

Sort aconsegueix el Rècord Guiness d'Or reunint més de 1.600 persones

L'acte el va organitzar la popular administració de loteria La Bruixa d'Or | La xifra a superar era de 482 persones

Pallars Digital 18 de novembre de 2013 a les 08:22
Sort va acollir el passat dissabte un acte sense precedents a nivell mundial de la mà de La Bruixa d'Or, la popular administració de loteria. L'objectiu, reunir el màxim nombre de persones vestides de bruixa invocant la sort per tal de superar el rècord Guiness, que fins dissabte era de 482. Doncs s'ha superat i de llarg, ja que s'han reunit a la capital del Pallars Sobirà més de 1.600 bruixes.
 
L'esdeveniment el va presentar el televisiu Tony Rovira, de 25 Televisió, i va comptar amb la presència d'una representant de l'organització Guinness World Records, que es va desplaçar des de Londres per certificar la fita.
 
Sort va quedar bloquejada durant unes hores, però rep amb els braços oberts propostes com aquesta. L'alcalde de la localitat, Llàtzer Sibís, en fa una valoració molt positiva: "hi ha participat tot el teixit econòmic de la comarca i gent de Sort, del Pallars i de les comarques veïnes". Sibís creu que La Bruixa d'Or és "el principal ambaixador" de Sort al món.
 
Tots els assistents van rebre un diploma que certificava la seva participació i se'ls va obsequiar amb el vestuari apropiat per a aconseguir la fita: vestit, barret i escombra, a més de rebre una participació d'1EUR per al número 61501.
 
El propietari de La Bruixa d'Or, Xavier Gabriel, va agraïr la participació a tots i cadascun dels assistents i es va mostrar molt satisfet per haver aconseguit un rècord que "projecta Sort, el Pallars i Catalunya al món". Gabriel ha afegit que "necessitem en temps de crisi motivar somnis i fer realitat les il·lusions sumant i compartint el mateix repte". 
 
La jornada festiva també va comptar amb gegants, cap grossos, grallers i parades artesanals amb productes locals. El fi de festa el va posar el conjunt terrassenc de gospel 'Tons i Sons', participants del concurs de TV3 'Oh Happy Day'.
 
No serà fàcil repetir una jornada com aquesta, però Xavier Gabriel ja pensa amb un nou repte de cara a l'any vinent.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor