Dilluns, 6 de maig de 2024
doctor music festival

El president del Sobirà avala les modificacions de Doctor Music per poder celebrar el festival

Carles Isús valora positivament el fet de sortir de la "zona zero" i augmentar la seguretat dels assistents

Redacció 1 de març de 2019 a les 16:38
Neo Sala, director general de Doctor Music, amb Isús a Escalarre el passat estiu | ACN
El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, ha valorat positivament les modificacions de la promotora Doctor Music pel que fa al projecte del festival d'Escalarre. Per Isús, augmentar en mesures de seguretat hauria de permetre que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) acabessin donant l'aval al projecte donat que es tracta d'un tràmit necessari.

Traslladar activitats com ara zones d'acampada i d'aparcament fora del recinte del festival i distribuir-les per altres zones del Pallars Sobirà, per Isús, "és benvingut" i fa que la seva repercussió vagi més enllà de les Valls d'Àneu i se'n beneficiï tota la comarca i inclús comarques veïnes. Pel president comarcal, remodelar el projecte "era l'única fórmula perquè el Doctor Music Festival tirés endavant".

El nou projecte de festival "ratifica" la decisió de la promotora de tirar endavant amb el Doctor Music, segons Isús. El president comarcal confia que serà "un projecte d'èxit".

Contratemps pel Pallars Sobirà

La possible suspensió o ajornament del Doctor Music Festival suposaria un contratemps a les comarques pallareses, especialment al Pallars Sobirà, on s’han esmerçat molts esforços i recursos per acollir aquesta edició commemorativa del festival. L’organització preveia fa uns mesos l’arribada de més de 50.000 assistents a les Valls d’Àneu.

Les institucions han dedicat els darrers mesos molts recursos al festival, com és el cas dels ajuntaments de les Valls d’Àneu, que esperen que el Doctor Music s’acabi celebrant. De fet, la Diputació de Lleida ha pressupostat per aquest any una partida de 200.000 euros per als municipis pallaresos que acolliran el festival.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació