Divendres, 26 d'abril de 2024
comunicació

El Consell del Jussà potencia la comunicació amb un nou programa a Ràdio Tremp

A "El Consell Respon" es tractaran diferents temes en un programa en directe i obert als comentaris dels oients

Redacció 1 de març de 2019 a les 11:58
El primer programa es va emetre el passat dimecres | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha estrenat aquesta setmana un programa mensual a Ràdio Tremp amb l’objectiu de donar a conèixer a la població els projectes que es porten a terme des de l’organisme. Aquest espai, que tindrà lloc el darrer dimecres de cada mes al migdia i que ja es va estrenar el passat dia 27, vol impulsar el feedback amb la població perquè pugui opinar, consultar i expressar inquietuds, que seran respostes en directe per responsables polítics i tècnics del Consell.

Segons ha indicat el president de l’ens comarcal, Constante Aranda, “és important que la població conegui a què es destinen els recursos públics i alhora que puguin expressar directament les seves inquietuds". Per Aranda, el Consell és un òrgan "molts cops desconegut" però que porta a terme "una tasca fonamental en territoris com el Pallars Jussà”. 

Presentat pel periodista de Pallars Digital, Jordi Ubach, El Consell Respon és un espai mensual, i està previst que els cinc primers programes donin a conèixer diferents àrees de treball de l’àmbit d’intervenció del Consell. En aquest sentit, es parlarà del turisme com a eina de desenvolupament local, dels serveis socials i d’atenció a les persones, les activitats de dinamització econòmica o el servei de medi ambient i la gestió de residus. 

El primer programa, que ha estat dedicat a la tasca que desenvolupa l’Oficina Jove, ha comptat amb la participació del president, Constante Aranda, la vicepresidenta, Maria Pilar Cases, el gerent de l’entitat, Josep Maria Ardanuy i la tècnica comarcal de joventut, Carme Farré. Tots ells han aprofundit en els diferents projectes entorn a l’ocupació, formació, salut, participació, lleure, entre altres que s’ofereixen des d’aquest servei. 

A continuació podeu recuperar el primer programa d’El Consell Respon.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació