Divendres, 3 de maig de 2024
bàsquet

El Guaja Aventuras Tremp cau a casa contra l'Almacelles (51-58)

A Territorial B, el CB Sort perd en la seva visita a la Seu d’Urgell (100-75)

Redacció 25 de febrer de 2019 a les 11:21
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet va perdre ahir diumenge a casa davant l’Almacelles per 51 a 58 en un partit força igualat que no es va decantar pels de la franja fins l’últim quart. La primera part, que va acabar amb un baix 20-19, va ser força avorrida, amb poc encert per part dels dos equips, moltes pilotes perdudes i molts errors fruit del nerviosisme.

El Tremp es va escapar a la represa i va aconseguir avantatges de fins a cinc punts, però l’Almacelles va tornar a igualar mostrant un major encert i una millor condició física. Això, sumat a les baixes del Tremp -que va completar la plantilla amb dos jugadors júniors- va fer que els visitants s'acabessin imposant sense problemes.

Amb aquesta nova derrota, el Tremp s’instal·la a la zona baixa de la classificació, 8è amb 6 triomfs i 10 derrotes. La propera setmana l’equip juga a la pista del Binefar, últim classificat. 

El CB Sort trenca la mala ratxa a la Seu

A la segona categoria provincial, el CB Sort va trencar la seva bona dinàmica després de perdre a la pista del segon classificat, el Sedis Sideco de la Seu d’Urgell, per un clar 100 a 75. Els de l’Alt Urgell van mostrar el seu encert des de la línia de 3 amb un total de 18 triples. 

Amb aquest resultat, els de la capital del Sobirà segueixen 11ens amb 3 victòries i 10 derrotes. Ara el Sort no jugarà fins el 9 de març, quan visitarà la pista del CENG Artesa de Segre. 
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació