Dissabte, 27 d'abril de 2024
atletisme

Uns 400 joves atletes del Jussà participen a la Trobada Comarcal de Miniatletisme

La cita serveix de preparació per l'Olimpíada Flamicell, que enguany tindrà lloc el 16 de març

Redacció 25 de febrer de 2019 a les 10:51
Alumnes realitzant una de les proves de la Trobada | CEPJ
Més de 400 joves atletes van participar el passat dimecres a la Trobada Comarcal de Miniatletisme, organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Pobla de Segur, població que com és habitual ha acollit les proves al parc Alcalde Boixareu. 

Els escolars de la comarca de cicle mitjà -3r i 4t de Primària- han realitzat set proves de miniatletisme no competitives, com són els 50 metres llisos, els 50 metres obstacles, llançament de pes, jabalina i disc, salt d'alçada, i triple salt. Al mateix temps, els alumnes de 1r de Batxiller de l'Institut de la Pobla de de Segur que han realitzat el curs d'auxiliar de jutges han fet tasques de monitors explicant i dirigint als atletes les proves. 

Aquestes activitats donen a conèixer l’atletisme als escolars de la comarca i animen a participar a la propera Olimpíada Flamicell, que aquest any celebra el 37è aniversari. Aprofitant l’activitat, els alumnes d’Infantil -P3, P4 i P5- i de cicle inicial -1r i 2n de Primària- de l’Escola Els Raiers, han fet l’entrenament oficial per preparar l’Olimpíada, que tindrà lloc el proper 16 de març. 
 
La matinal ha acabat amb la tradicional foto de grup, on tots els assistents a la trobada han estat retratats.
 

Foto de família de tots els participants. Foto: CEPJ

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació