Dissabte, 4 de maig de 2024
Futbol

El Pobla s’adjudica el «clàssic» del futbol pallarès contra el Tremp (0-2)

El Rialp cau a casa contra un rival directe (1-2) i l’EF Tremp empata davant la visita del segon classificat (2-2)

Redacció 25 de febrer de 2019 a les 10:11
El Tremp i el Pobla van mostrar 'fair play' amb una foto conjunta | CF Tremp
Després de l’empat a 1 del partit d’anada jugat a la Pobla de Segur, els poblatans s’han endut el segon “clàssic” del futbol pallarès de la temporada en feu trempolí per 0 gols a 2. Els de la Pobla van mostrar la seva superioritat a la segona meitat, disposant fins i tot de més ocasions per fer el marcador més ampli. No obstant això, el primer gol va arribar en una primera meitat que va ser molt igualada, obra de Mas al minut 34. El segon i definitiu gol del Pobla va pujar al marcador al minut 77’ per mitjà de Molleví.

El Rialp, de la seva banda, va perdre a casa contra un rival directe, com és el Bellcairenc, per 1 gol a 2. Els del Sobirà van colpejar primer i es van avançar al minut 32 per mitjà de Sánchez, però el partit es va capgirar com un mitjó amb els dos gols visitants, que van arribar a les acaballes del partit. El primer al minut 86 i el segon quan només faltava un minut pel final.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp i la Fuliola, primer i segon classificat, van empatar a 2 al Pedrasanta de Tremp, el mateix resultat que van signar en el partit d’anada en camp contrari. El partit es va posar de cara pels trempolins ben aviat, ja que al minut 15 Parreira aconseguia l’1-0 i Fernández, només 7 minuts més tard, feia pujar de penal el 2-0. Els visitants, però, no van voler marxar sense demostrar el seu potencial ofensiu amb dos gols pràcticament consecutius a 10 minuts per arribar al descans.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla puja fins la 3a posició per primer cop aquesta temporada i presenta definitivament les credencials per lluitar per l’ascens. El CF Tremp manté l’11a posició amb 30 punts. A Quarta Catalana l’EF Tremp segueix liderant el grup 21 amb el permís de l’Albages, que el té tres punts per sota però amb un partit menys. La propera jornada el CF Tremp rep l’Ivars, el Pobla juga al camp del Bellcairenc i el Rialp a la Seu. A Quarta Catalana l’EF Tremp rebrà el Linyola.

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala descansa

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp ha descansat aquesta jornada. El proper compromís dels pallaresos no arribarà fins el 9 de març, quan l’equip visitarà la pista del Torres de Segre.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5