Dijous, 25 d'abril de 2024
1 d'octubre

Els alcaldes pallaresos celebren l’arxivament de la causa per donar suport a l’1-O

Han estat investigats durant més d’un any per haver cedit espais per a la celebració del referèndum de l’1 d'octubre

Jordi Ubach Llorens 19 de febrer de 2019 a les 17:11
Els cinc alcaldes pallaresos investigats per haver cedit locals per al referèndum de l’1 d’octubre han valorat de manera positiva que la Fiscalia hagi arxivat les diligències que tenia obertes contra ells i 27 alcaldes lleidatans més, tal com va avançar ahir Pallars Digital. Després de rebre la notificació oficial en les darreres hores, tots ells han expressat la seva satisfacció per l’arxivament del cas.

És el cas de l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, que aquest dimarts ha reconegut al programa Tremp al Dia de Ràdio Tremp que s'ha tret "una llosa del damunt". Per Ubach, la decisió de la Fiscalia d’arxivar el cas representa “tornar a la normalitat" sobre un cas que, segons ha assegurat, "no tenia cap recorregut ni base jurídica”.



L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha agraït a través d’una piulada al seu compte de Twitter el suport rebut durant aquests mesos i ha qualificat l’arxivament de la causa de “bona notícia”. Monterde ha afegit que “si cal” tornarà a donar suport al referèndum, tal com va fer el 2017.
 
També s’han manifestat a Twitter els alcaldes de Rialp, Gerard Sabarich, i de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra.
 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació