Divendres, 3 de maig de 2024
Futbol

El CF Tremp supera el Rialp al derbi pallarès de Tercera (3-1)

El Pobla trenca la seva bona ratxa al camp del líder (2-1) i l’EF Tremp supera el Ribera d’Ondara a Quarta Catalana (7-0) | El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala perd davant el Llardecans (5-8)

Redacció 18 de febrer de 2019 a les 10:35
El Pobla va perdre al camp del líder | Angulària TV
El CF Tremp va superar sense problemes el FC Rialp en un nou derbi pallarès al grup 14 de Tercera Catalana (3-1). Després d’una primera meitat força ensopida, el primer gol no va arribar fins el minut 47, obra de Buhai. Xavier Farré va ampliar les distàncies al 59’ i Tuca va establir el 3-0 a 10 minuts pel final. El gol de l’honor del Rialp arribava un minut més tard, obra de Julià.

El Pobla, de la seva banda, va trencar la seva bona dinàmica al perdre al camp del líder, l’Angulària d’Anglesola, per 2 gols a 1, en un partit on els locals van imposar la seva duresa davant la permisivitat arbitral. Es van avançar els locals al minut 34 però Molleví, al 51’, empatava el partit. Va durar poc l’alegria pallaresa, ja que un minut més tard l’Angulària es tornava a avançar per establir el 2-1 definitiu.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va superar amb comoditat el Ribera d’Ondara amb un contundent 7 a 0. Un partit sense massa història on va destacar Fernández, autor d’un hat trick, secundat per Romero, Durany, Parreira i Torra, autors de la resta de gols.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana el CF Pobla segueix 4t amb 41 punts, el CF Tremp puja un lloc fins la 11a posició amb 30 i el FC Rialp ja és cuer amb només 9. A Quarta Catalana l’EF Tremp ja és líder en solitari del grup 21 amb 53 punts. La propera jornada el Tremp rep el Pobla en un nou derbi pallarès i el Rialp rebrà el Bellcairenc. A Quarta Catalana l’EF Tremp rebrà la Fuliola amb el primer lloc en joc.

Derrota del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va perdre a casa davant la visita del Rajolí d’Or Llardecans per 5 gols a 8. Els pallaresos es van avançar per mitjà de Duró, però el Llardecans va posar el 1-2. Lladós i novament Duró van tornar a capgirar el marcador (3-2), però els visitants novament respondrien amb tres gols més (3-5). Duró per tercer cop i González empatarien a 5 abans del descans, però a la represa els visitants van sentenciar amb tres gols més fins el definitiu 5-8.

El Guaja Aventuras Tremp continua amb la seva mala ratxa amb vuit partits sense conèixer la victòria, dels quals set són derrotes. L’equip segueix 13è, en places de descens, amb 11 punts. La propera jornada, que no es jugarà fins el 9 de març, l’equip visitarà la pista del Torres de Segre.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5