Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Tremp premia els seus millors esportistes

El Club Bàsquet Tremp arrasa com a Millor Entitat, Millor Equip Escolar i Millor Equip Sènior en la 21a Festa de l'Esport de Tremp

Redacció 12 de febrer de 2019 a les 10:29
Premiats a la 21a Festa de l'Esport de Tremp | Ajuntament de Tremp
Aquest dissabte es va celebrar la 21a Festa de l’Esport de Tremp. L'Espai Cultural La Lira va ser l’escenari d’aquest esdeveniment anual que organitza la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Tremp, conjuntament amb les entitats esportives municipals, per tal de fer un reconeixement públic a totes les persones i clubs relacionats amb l’esport del municipi.

Durant la cerimònia, l’alcalde de la població, Joan Ubach, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, acompanyats d'altres autoritats i dels esportistes Andreu Tomàs Tohà i Lluís Tomàs Tohà, dos trempolins recentment campions de la Copa CERS d’Hoquei Patins amb l’ICG Software Lleida, van fer el lliurament de premis en les diferents categories: Millor Entitat, Millor Directiu, Millor Equip i Millors Esportistes Individuals Femenins i Masculins, des de les categories benjamí fins a veterà.

El Club Bàsquet Tremp va ser l’entitat que va destacar per damunt de la resta rebent el guardó a Millor Entitat, Millor Equip Escolar i Millor Equip Sènior. El Club de Futbol Sala es va emportar el premi a Millor Entrenador i el Club Nàutic Sant Antoni al de Millor Directiva.

En el decurs de la cerimònia es va fer una menció especial als germans Iu i Ot Silva Peiró, pel seu paper en el Campionat de Promovelocitat Elèctric; al Lil Khater Ortiz del Club Patí pel seu 6è lloc al campionat d’Espanya Aleví, i al Pol Monsó Parramon per haver fet la seva primera marató. En categoria femenina, destaquen també Mariona Barri del Club Patí i Laia Palacin del Club Natació Balaguer.

També es va lliurar un guardó a Ferran Burgués, Jordi Badia i Francisco Alba, per la seva destacada trajectòria al Club d’Esquí, al Tremp Runners i al Club de Futbol Tremp, respectivament. Aquesta distinció també la van rebre Carles Aguilar i Josep Pérez Sancho, de la Unió Ciclista, així com Jordi Feliu del Suc d'Ordi.
 

Consulta tota la relació de premiats aquí


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació