Divendres, 3 de maig de 2024

Derrota del Guaja Aventuras Tremp contra un sòlid Balaguer (57-68)

A Territorial B, el CB Sort supera el Sícoris Blanc en el partit avançat de la jornada de Carnaval (66-56)

Redacció 11 de febrer de 2019 a les 11:13
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet va perdre dissabte davant la visita d’un dels rivals que opten a l’ascens, el Sisvial Balaguer, per 57 a 68. El partit va començar amb molta intensitat i el Tremp s’adjudicaria el primer quart 24 a 18. Les coses es van igualar al segon període i s’arribaria al descans amb un marcador igualat i tot per decidir a la segona meitat.

Una zona 1-3-1 va permetre els de la Noguera escapar-se al tercer quart davant un Tremp molt desencertat en el tir exterior, que va acabar el partit amb només 2 triples de 33 intents. A l’últim període els pallaresos es van tornar a atansar al marcador, però un seguit de decisions arbitrals dubtoses i molt protestades, van acabar de descentrar els trempolins.

Amb aquest resultat, el Tremp segueix vuitè a la classificació amb 6 victòries i 8 derrotes. La propera jornada l’equip juga a la pista del Cappont.

Victòria del CB Sort

A la segona categoria provincial, el CB Sort es va desfer del Sícoris Blanc per 66 a 56 en un partit avançat corresponent a la jornada 18, que coincideix amb la festivitat de Carnaval. Els de la capital del Sobirà van superar un rival directe de la zona baixa de la classificació. El CB Sort és 11è amb 3 victòries i 9 derrotes. La propera jornada rep un altre rival directe, el Gerb.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B