Divendres, 26 d'abril de 2024
agents rurals

Un veí de Conca de Dalt obre una pista forestal i arrenca 30 pins sense autorització

En el cas de que no aconsegueixi l'autorització, haurà de restaurar l'obra replantant els arbres i acondicionant el terreny perquè no s'hi pugui transitar

Redacció 7 de febrer de 2019 a les 10:51
Els Agents Rurals han denunciat un veí del municipi de la Conca de Dalt per obrir una pista forestal de 400 metres sense l'autorització pertinent. La pista es troba en una zona propera a la carretera que uneix el Pont de Claverol amb Sossís.
 
Per tal d'obrir la pista, a més d'afectar a la seva finca, el veí va arrencar 30 pins propietat d'una persona a la qual tampoc havia demanat autorització. Tal com ha informat a Pallars Digital Miquel Arilla, agent rural, s'ha obert una denuncia per via administrativa i se'l sancionarà econòmicament.

Queda per determinar si l'obra és autoritzable o no, en el cas que no ho sigui, el veí haurà de restaurar tota la intervenció, és a dir, replantar els arbres i acondicionar el terreny perquè no sigui transitable.

La pista s'havia obert per accedir a una finca antiga on s'hi conreen oliveres i que només constava d'accés a peu. Aquest tipus d'accions "són més habituals del que seria desitjable", ha comentat Arilla.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació