Dissabte, 4 de maig de 2024

El Guaja Aventuras Tremp supera el Castellet a domicili (65-70)

El CB Sort ha descansat aquesta jornada

Redacció 4 de febrer de 2019 a les 10:50
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet ha aconseguit aquest diumenge el segon triomf consecutiu després de vèncer el CB Castellet a domicili per 65 a 70. El matx estava condicionat per l’actuació, en el partit d’anada, d’un dels jugadors de l’equip del Bages, que va anotar 50 punts. L’objectiu dels trempolins era aturar-lo i ho van aconseguir, ja que en aquesta ocasió es va quedar als 22 punts.

El matx va ser molt igualat i a la primera meitat cap dels dos equips va aconseguir marxar de més de sis punts. El Tremp, però, va aconseguir finalment escapar-se al minut 34 de partit, però els de Sant Vicenç de Castellet el van tornar a igualar. A pocs minuts pel final el Tremp va tornar a agafar una renda de nou punts que ja seria definitiva, comandats per la bona actuació de Sergi Viñuela i Ruben Rodríguez.

Amb aquest nou triomf, el Tremp suma la sisena victòria i, amb set derrotes, és vuitè a la classificació. La propera jornada l’equip rep el segon classificat, el CB Balaguer.

Descans pel CB Sort

A la segona categoria provincial, el CB Sort ha descansat aquesta jornada i el proper cap de setmana l’equip torna a fer-ho. Els de la capital del Sobirà són 11ens amb 2 victòries i 9 derrotes.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B