Divendres, 3 de maig de 2024
Futbol

Cinquè triomf consecutiu del Pobla (1-2) i derrotes de Tremp (0-2) i Rialp (3-2)

A Quarta Catalana l’EF Tremp-SGM Ponent es va suspendre ja que l’equip visitant no es va presentar

Redacció 4 de febrer de 2019 a les 09:30
El Tremp va perdre a casa després de dos victòries | Marisa Llimiñana
El CF Pobla ha sumat aquest cap de setmana la seva cinquena victòria consecutiva al camp del Tornabous (1-2), un resultat que manté els poblatans en la lluita per les primeres posicions. Els pallaresos van tenir la sort de cara en un matx marcat pel fort vent que va dificultar el joc. Els locals es van avançar al minut 44, però els poblatans, després del descans, van aconseguir capgirar el marcador, primer per mitjà de Molleví (64’) i finalment de Roset a 9 minuts pel final.

El CF Tremp, de la seva banda, va caure derrotat a casa davant un dels rivals capdavanters del grup 14 de Tercera Catalana, el Torregrossa, per 0 gols a 2. Els visitants es van mostrar més efectius en un partit que no va ser massa vistós i es van avançar la al minut 34. El segon gol no arribaria fins a la segona meitat, al minut 63, per certificar una desfeta del Tremp després de dos victòries consecutives.

El Rialp, per un altre costat, va perdre en el seu desplaçament al camp d’un rival que es troba també a la zona baixa, el Vilanova de l'Aguda, per 3 gols a 2. Els locals es van avançar en fins a tres ocasions, però només en dos d’aquestes els pallaresos van poder tornar a igualar. Els gols van anar a càrrec de Caselles al 18’ i al 71’.

A Quarta Catalana, el partit que havia d’enfrontar l’Escola de Futbol Tremp amb el SGM Ponent es va suspendre, ja que l’equip visitant no es va presentar. Si no hi ha un gir inesperat de guió i a l’espera que el Comitè de competició es pronunciï, el partit es donarà per guanyat als trempolins per 3 gols a 0.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana el Pobla manté la 4a posició amb 38 punts, el Tremp baixa fins la 11a plaça amb 27 i el Rialp continua al pou de la classificació, 17è amb 9 punts. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp és ara segon, a 3 punts del líder, a l’espera de sumar els 3 punts d’aquesta jornada. El proper cap de setmana el Pobla rep el Vilanova de l'Aguda, el Tremp el Solsona, el Rialp l’Angulària i l’EF Tremp el Pardinyes.

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala descansa

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp no ha jugat aquest cap de setmana, ja que hi ha hagut jornada de descans. La propera jornada l’equip juga al camp del líder, el Grupo Elías Torrefarrera.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5