Dijous, 25 d'abril de 2024
pressupostos joves

60 joves decideixen les cinc activitats a fer amb els pressupostos participatius de la Pobla

La formació d'un grup de batucada, 100 hores d'esport, un curs d'iniciació al barranquisme, un circuit de paintball i un espai per a joves al Casal Cívic; aquestes són les propostes guanyadores

Redacció 29 de gener de 2019 a les 09:19
Joves presentant les seves propostes a la Fàbrica C13 | Ajuntament de La Pobla de Segur
Una seixantena de joves poblatans i poblatanes van assistir el passat divendres a la Fàbrica de cervesa Ctretze per votar en assemblea quines activitats es duran a terme durant el 2019 gràcies als pressupostos participatius que ha impulsat l'ajuntament de la població.

El jovent de la Pobla va decidir, després d’una votació per consens i una d’individual, que les cinc propostes que s’executaran siguin un circuit de paintball, la creació d’un grup de batucada, 100 hores d’esport, un curs d’iniciació al barranquisme i la creació d’un espai per a joves al Casal Cívic.

Són cinc de les nou propostes que es van presentar, set de les quals eren fetes per menors d’edat i dos per majors de 18 anys. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la participació de les persones joves en la primera experiència de pressupostos participatius que es duu a terme a la població. Marc Baró, regidor de joventut, explica que “un terç dels adolescents de la Pobla han vingut a votar, cosa que demostra que tenen interès en participar de les dinàmiques del poble”.

A partir d’ara, l’Ajuntament avaluarà aquestes propostes per integrar-les en el pressupost i poder-les executar durant l’anualitat del 2019. Per poder-les dur a terme, els i les joves que han proposat cada activitat hauran d’implicar-se en la seva organització i difusió, sempre comptant amb el suport tècnic i econòmic del consistori.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació