Divendres, 26 d'abril de 2024
fitur

El turisme esportiu i sostenible del Jussà es reivindica a la Fitur de Madrid

Destaquen la nova Estació d’esports i natura del Pirineu a l’antiga estació de trens de la Pobla i propostes locals sota el lema “Vine al Pallars, viu el Jussà”

Redacció 28 de gener de 2019 a les 11:10
Representants del Jussà a la Fira Internacional de Turisme | Consell Comarcal del Pallars Jussà
El Pallars Jussà ha promocionat a la Fira Internacional de Turisme-Fitur de Madrid noves iniciatives lligades al turisme esportiu i sostenible, integrant les singularitats del territori tot garantint la conservació dels seus recursos.  

Del 23 al 27 de gener, s'han presentat propostes locals i sostenibles amb activitats per tot l’any pensades sota el lema Vine al Pallars, viu el Jussà, així com d’altres lligades a les marques de qualitat com el Geoparc i associades al segell de la UNESCO.

Pel que respecta a les novetats d’aquest 2019, es reobrirà  l’antiga estació de trens de la Pobla de Segur, que es reinventa com a Estació d’esports i natura al Pirineu, comptant amb el canvi d'ubicació de l’oficina de turisme, un espai expositiu que mostra la singularitat del territori i un centre de trekking i bike. En aquest sentit, el president del Consell Comarcal, Constante Aranda, ha explicat que el projecte de l’Estació de la Pobla  suposa un equipament turístic ambiciós i únic que oferirà serveis innovadors a la comarca.

També des de l’Epicentre, el centre de visitants del Pallars Jussà, es promouen les visites guiades al casc antic de Tremp tots els dissabtes al matí, incloent els espais de principal interès del casc antic així com la visita al Casal Manyanet i al mateix Epicentre.

La participació a FITUR s'ha realitzat amb la col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i amb l’Agència Catalana de Turisme, en un mostrador dedicat als Pirineus dins l’estand de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació