El Pobla (5-0) i el Tremp (2-0) confirmen la seva bona ratxa

A Quarta Catalana l’EF Tremp no perdona i derrota el Coll de Nargó (6-0)

Redacció 28 de gener de 2019 a les 09:28
El Tremp ha guanyat els dos últims partits | J. Ubach
El Pobla i el Tremp han confirmat aquest cap de setmana el seu bon moment amb sengles victòries a casa. Els poblatans han sumat el seu quart triomf consecutiu després de superar el Torà per 5 gols a 0 en un partit on cal destacar el hat trick inicial de Turch. Plana i Molleví van ampliar el marcador a les acaballes del partit.

El Tremp, de la seva banda, va superar el Ponts per 2 gols a 0 al Pedrasanta, sumant d’aquesta manera la segona victòria de manera consecutiva. Buhai va ser l’autor dels dos gols dels trempolins als minuts 13 i 67 de partit. El partit que havia d’enfrontar el Rialp amb el Tornabous, per un altre costat, es va ajornar pel mal estat del terreny de joc.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va vèncer sense problemes el Coll de Nargó per un contundent 6 a 0. Antonio, Torra, Fernández i Parreira van anotar els quatre primers gols abans del descans. Novament Parreira i Borrell van sentenciar a la segona meitat.

Amb aquests resultats, a Tercera Catalana el CF Pobla puja fins la 4a posició de la taula amb 35 punts, mentre que el CF Tremp s’instal·la a la zona còmoda de la classificació, 10è amb 27. El Rialp és 17è amb 9 punts i a Quarta, l’EF Tremp segueix coliderant el grup 21 juntament amb la Fuliola amb 44 punts. El proper cap de setmana el Pobla viatja a Tornabous, el Tremp rep el Torregrossa i el Rialp juga a Vilanova de l’Aguda. L'EF Tremp rep el SGM Ponent.

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala cau a la pista del cuer (4-3)

En futbol sala, nova desfeta del Guaja Aventuras Tremp, la cinquena en els darrers sis partits, en aquesta ocasió a la pista del cuer, l’Agramunt B, per 4 gols a 3. Rossell va avançar els pallaresos al minut 10 però els locals van empatar abans del descans. A la represa es va avançar l’Agramunt B en dos ocasions, però Grau i Rossell van tornar a igualar. Amb el 3-3 en el marcador i a falta d’un minut, els locals van marcar el definitiu 4-3.

Amb aquesta derrota, el conjunt trempolí baixa fins la 11a posició amb 11 punts. La propera jornada l’equip descansa.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5