Dissabte, 20 d'abril de 2024
fitur

Els atractius del Pallars estaran presents a la fira internacional de turisme Fitur

En l'esdeveniment es presentarà la nova revista dels Geoparcs Mundials de la Unesco espanyols, on apareix el Geoparc Conca de Tremp-Montsec

Redacció 22 de gener de 2019 a les 11:50
El Geoparc comprèn una extensa part de territori | Territori
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme i la marca Ara Lleida, participa del 23 al 27 de gener a la 39a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2019 de Madrid. En aquesta ocasió també hi estarà present el Geoparc Conca de Tremp - Montsec, en la presentació d'una nova revista de Geoparcs de la Unesco que es farà a l'estand d'Euskadi el dia 23.

La Diputació de Lleida visita la fira amb la intenció de promocionar l'oferta de turisme que proposa la demarcació de Lleida: neu, turisme actiu, esports d'aventura, natura, cultura i gastronomia. El Patronat de Turisme estarà dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, que comptarà amb l'espai Pirineus, on hi haurà representats els consells comarcals del Pallars Jussà i Sobirà, entre d'altres. 

Presència dels Geoparcs de la Unesco

Per la seva banda, el Geoparc Conca de Tremp – Montsec participarà en els actes previstos pels Geoparcs, on destaca la presentació de la nova revista d’experiències de geoturisme dels Geoparcs de la UNESCO espanyols, entre els quals també hi figura el nou Geoparc Conca de Tremp - Montsec.
 
Es tracta d’una publicació d’unes 100 pàgines a tot color, realitzada pel Geoparc de la Costa Basca, en la què es descobreixen els 12 Geoparcs Mundials de la UNESCO que hi ha actualment a l’Estat. De la mateixa manera, la revista proposa una selecció d’experiències geoturístiques per a cada Geoparc, que constitueixen una peça del trencaclosques de la Història de la Terra.
 
Amb aquesta revista editada en tres idiomes (euskera, castellà i anglès), es farà difusió de tots els Geoparcs estatals a nivell nacional i internacional, posicionant-los com a les destinacions més innovadores del turisme sostenible. La revista estarà disponible en paper i en format digital a la web geoparkea.eus i es distribuirà de manera gratuïta entre les persones assistents.
 
Els Geoparcs Mundials de la UNESCO participen activament en aquesta fira amb un estand propi al Pavelló 4 i compten amb el recolzament de la Xarxa Mundial de Geoparcs per utilitzar la projecció internacional de la fira per promocionar les destinacions turístiques de qualitat.

Xifra rècord d'assistents

La Fitur s'inaugura demà dimecres amb una xifra rècord d'expositors estatals i internacionals; un 8,3 % més que anys anteriors. En aquesta edició hi haurà gairebé 10.500 societats acreditades procedents de 165 països i 866 expositors titulars, que consoliden Fitur com una de les tres primeres fires de turisme del món.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació