Dissabte, 4 de maig de 2024

El Guaja Aventuras Tremp es retroba amb la victòria a costa del Borges (88-52)

El CB Sort cau a la pista del Secà de Sant Pere per 12 punts de diferència (70-58)

Redacció 21 de gener de 2019 a les 10:37
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet torna a guanyar. Ho ha fet aquest passat cap de setmana després de superar de manera clara per 88 a 52 el Borges Garrigues, un equip que es va presentar a Tremp amb només 7 jugadors. Tot i el resultat tant ampli, el Borges va dominar fins el minut 13 de partit, quan vencia per 16 a 21. A partir de llavors i gràcies a un parcial de 23-6 en set minuts, el Tremp va reaccionar i va arribar al descans per sobre (39-27).

A la represa els visitants van començar a acusar el cansament i van veure com els pallaresos els passaven per damunt, amb màximes diferències de fins a 40 punts (86-46). Al final, 88-52 per un Tremp que se situa 9è amb 5 victòries i 7 derrotes. La propera jornada, que no es disputarà fins el primer cap de setmana de febrer, l’equip visita la pista del CB Castellet.

A la segona categoria provincial, el CB Sort va perdre en la seva visita a la pista del Secà de Sant Pere (70-58). El partit sempre va estar dominat pels locals, però els del Sobirà van arribar a posar-se a només 3 punts (61-58) a falta de cinc minuts pel final. L’equip es manté a la part baixa de la taula, 11è amb 2 victòries i 9 desfetes. La propera jornada, que també es disputarà el cap de setmana del 2 i 3 de febrer, l’equip descansa.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B