Dissabte, 27 d'abril de 2024
música

Els pallaresos Hollow Cry se'n van de gira als Estats Units

Acompanyaran als Children of Bodom en la presentació del seu nou disc i tocaran a ciutats com Detroit, Chicago, Vancouver o Seattle

Redacció 21 de gener de 2019 a les 10:09
Imatge promocional de la banda de metalcore de Tremp | Hollow Cry
El grup pallarès de música metalcore Hollow Cry ha anunciat a les xarxes socials una de les notícies més esperades pels seus fans i segurament per ells mateixos: la formació comença una gira pels Estats Units que els portarà a tocar amb grups molts coneguts del gènere, com els Children of Bodom, a qui telonejaran.


En aquesta ocasió, els Children of Bodom presentaran el seu nou disc Hexed i ho faran acompanyats dels pallaresos, que agraeixen aquesta oportunitat al grup finès, així com a Nuclear Blast i Metal Music Bookings, l'agència internacional que gestiona els seus concerts. La gira començarà el 18 de març a Detroit i finalitzarà el 29 de març a Seattle, també compartint escenari amb grups com Swallow the Sun i Wolfheart.

El cantant i líder de la banda, Xavi Sànchez, ha explicat a Pallars Digital que afronten aquesta “autèntica aventura” amb molta il·lusió però també amb humilitat. “Marxar cinc nois a recórrer amb autocaravana pràcticament tot el nord dels Estats Units i Canadà amb un dels grups més famosos d’aquest estil fa molt respecte”, ha confessat. La gira nordamericana suposarà per la formació una despesa d’uns 2.000 euros, segons Sànchez.

Dos videoclips publicats i el suport de la seva ciutat

Recordem que l'any passat la banda de Tremp va arribar a un acord amb Metal Músic Bookings Management per la realització de concerts a nivell internacional. En els últims mesos, el grup ha llençat al públic nous temes i el passat mes de setembre va presentar el seu nou disc a l'Espai Cultural La Lira de Tremp, titulat From ashes to flames.

Els veïns i veïnes de la capital del Jussà han mostrat sempre el seu suport incondicional a la banda. Tant és així que durant la Festa Major de Tremp van participar en la gravació del segon videoclip de Hollow Cry, formació composta per Xavi Sànchez (veus), Aleix Farré (guitarra), Marc Muñoz (guitarra), Joan Flores (baix) i Enric Pons (bateria).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació