Divendres, 19 d'abril de 2024
talarn music experience

La versió més íntima d’Animal alça el teló del Talarn Music Experience

Conversem amb el líder de la banda, Gerard Aledo, que aquest dissabte enceta en acústic la programació d’enguany de Lo Quiosc

Jordi Ubach Llorens 18 de gener de 2019 a les 09:54
Imatge de tots els membres d'Animal | Animal
Gerard Aledo serà l’encarregat d’obrir, aquest dissabte, la programació del Talarn Music Experience, festival que enguany ha crescut programant un total de 14 concerts de gener fins a novembre. L’espai natural-musical Lo Quiosc acollirà, a partir de les 22:30h de la nit, l’actuació en acústic del cantant i alma mater d’Animal, que anirà acompanyat d’Ermengol Mayol a la percussió.

L’aforament és limitat i el preu de l'entrada és de 10 euros (25 euros si és amb sopar). Els tiquets es poden reservar per WhatsApp al 630 957 087, per correu electrònic a talarnmusicexperience@gmail.com o presencialment a Lo Quiosc. 

Entre els noms que passaran enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Cesk Freixas, Pavvla, Pau Alabajos, Elefantes, Koers o Ju, entre d’altres artistes. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival i, per aquest motiu, sortegem al nostre canal d'Instagram una entrada pel concert d’Animal d’aquest dissabte a Lo Quiosc. Participa-hi!

ENTREVISTA A GERARD ALEDO


A poc més de 24 hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb Gerard Aledo, cantant i compositor d’Animal, per saber com afronta l’actuació i també per conèixer els seus projectes més immediats de futur.

Què ens portaràs aquest dissabte a Lo Quiosc?

Quelcom que encara no hem fet amb Animal, que és un duet acústic amb l’Ermengol Mayol, el bateria de la banda. Ell s’encarregarà del set de percussió i jo estaré a la guitarra i la veu. La veritat és que ens venia molt de gust fer alguna cosa així més intimista i estem encantats.

Un format acústic que t’apropa als teus orígens...

És més l’Animal de veritat, la part de no tenir pressa i gaudir de cada cançó. Un format acústic que ens dona la possibilitat de parlar i interaccionar més amb el públic. Entenem aquest tipus de concerts com un diàleg amb l’espectador, sense dependre d’un timing establert. D’aquesta manera ens apropem més a la gent i a mi em permet, per exemple, explicar els orígens de cada cançó.

Com has assimilat l’èxit d’Animal en tan poc temps?

El primer any va ser complicat, perquè de cop estàs exposat a molta gent i és quelcom a què t’has d’enfrontar, però a mesura que avança la gira ho normalitzes. En aquests tres anys he après el que realment no vull ser, i per això el 22 de maig fem un comiat i una benvinguda, La primera nit amb Gerard Aledo a la sala Luz de Gas de Barcelona. Del bandautor passarem a l’autor. La idea és fer quelcom més despullat, una mica en la línia del que farem aquest dissabte a Lo Quiosc. Ens posarem a prova perquè és el primer cop que ho fem i estem molt il·lusionats.

No és la primera vegada que actues al Pallars. A la nostra memòria està gravada la festa del 3r aniversari del nostre diari. Com t’hi trobes quan hi vens?

Molt bé, brutal. Sempre que hem tocat aquí ens han donat casa, ens han rebut bé i la gent sempre ha estat amb molt bones vibracions, tant amb el meu anterior grup Al Quadrat com amb Animal. Després, una cosa que teniu aquí és que la nit s’acostuma a allargar... És un plaer perquè quan això passa no t’ho prens només com un concert, tocar i marxar. D'alguna manera fas una petita casa allà on toques i et quedes a dormir, i això passa especialment quan ets lluny de casa.

És difícil actuar en territoris allunyats de la gran capital?

No et pensis. A vegades ens ha costat tocar a Sabadell, que ho tenim aquí al costat... Depèn de la predisposició. Sempre hi ha concerts de tot tipus i això no es pot definir pel territori sinó per com estàs tu aquell dia, com és la gent, com et reben... Però com sempre dic, la nostra sort és que podem fer concerts i seguir tocant.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació