Dimecres, 24 d'abril de 2024
municipals 2019

El PSC aspira a millorar resultats en les municipals de 2019 a la demarcació

La formació socialista es marca per objectiu "tenir vocació de partit majoritari" al territori

Redacció 15 de gener de 2019 a les 10:13
Ordeig i Larrosa, en primer pla, durant la conferència de premsa | ACN
El PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran té la "màxima prioritat" fixada en les eleccions municipals del 2019. El partit, que ha celebrat el tradicional esmorzar d'Any Nou amb els mitjans de comunicació, ja té tancades algunes llistes però segueix treballant en aquest sentit, segons ha explicat el primer secretari de la federació del PSC a la demarcació, Òscar Ordeig.

La formació es fixa el repte de poder presentar llistes en més municipis que el 2015 i, a la vegada, obtenir més representants als ens locals lleidatans i "tenir vocació de partit majoritari i de govern al territori". Un altre objectiu, a banda de mantenir l'alcaldia de Lleida amb Fèlix Larrosa, passa perquè Unitat d'Aran pugui recuperar el Conselh Generau d'Aran, ha dit Ordeig. 

Paral·lelament, el diputat al Parlament i primer secretari del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha tornat a criticar la "deixadesa" i els "incompliments" del Govern pel que fa a inversions a les comarques de Lleida, Pirineu i Aran. Així mateix, ha emplaçat ERC i el PDeCAT a defensar "els interessos i les inversions de Catalunya" i els ha instat a asseure's a negociar els pressupostos de l'Estat per al 2019. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació