Dimecres, 24 d'abril de 2024
refugi de virós

El refugi del Gall Fer ja ha trobat gestors

Es farà una reforma a l'equipament, que va sortir a concurs a l’octubre i inclou l’estació d'esquí nòrdic

Redacció 9 de gener de 2019 a les 12:14
El Refugi del Gall Fer ofereix activitats tot l'any | Refugi del Gall Fer
L’Ajuntament d’Alins i les Entitats Municipals Descentralitzades d’Araós i Ainet de Besan han adjudicat la gestió i explotació del refugi del Gall Fer i l’estació de muntanya de Virós-Vallferrera, dos equipaments municipals que fa un any s'havien quedat sense gestors. El contracte de l’explotació durarà un any i serà prorrogable a cinc més.

Tal com informa el diari Segre, la setmana passada es va adjudicar el refugi després que l'oferta que havia guanyat decidís renunciar a l'explotació dels equipaments. D'aquesta manera, s'ha atorgat a dos joves de la Vall Ferrera per un import de 8.000 euros, amb l'objectiu d'organitzar activitats durant l'any, no tan sols els mesos d'hivern. El senderisme, l'observació d'aus, l'orientació i observació d'estrelles seran alguns dels atractius que s'oferiran.

Fins d'aquí un mes el refugi no obrirà, ja que s'estan fent reformes, com una nova cuina, per obrir-lo amb tots els serveis. Al costat del refugi es troba l'estació d'esquí nòrdic Virós-Vallferrera, l'explotació de la qual també està contemplada dins del contracte de gestió del refugi. Tot i això, encara no s'han pogut obrir els traçats d'esquí pel bosc de Virós, a causa de la falta de neu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació