Dissabte, 20 d'abril de 2024
cup

La CUP reivindica en una campanya la recuperació dels serveis públics a Ponent i el Pirineu

"Cupaires anònims” és una parodia protagonitzada per Mireia Boya i sis regidors, entre ells el de la Vall Fosca, que van a teràpia per posar en comú les seves experiències

Redacció 4 de gener de 2019 a les 09:24

La CUP ha publicat una enginyosa campanya audiovisual en què posa de manifest la lluita que presta per la municipalització dels serveis públics a les comarques de Ponent i del Pirineu. Titulat Cupaires anònims, el vídeo és una parodia protagonitzada per regidors de la Vall Fosca, Tàrrega, Cervera, Bellpuig, les Borges Blanques i Lleida, que van a teràpia per posar en comú els seus casos.

Un dels papers més destacats del vídeo és per Josep Plasencia, regidor de la Vall Fosca, territori on el partit batalla pel retorn de les centrals hidroelèctriques en mans públiques. En el seu torn de paraula, Plasencia assegura no estar preparat per explicar la seva experiència. Mireia Boya, conductora de l’assemblea, diu que no hi ha manera que Endesa marxi de la Vall “ni amb aiguarràs” i anima els participants a seguir lluitant per la municipalització dels serveis bàsics.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació