Dissabte, 27 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Aina Garreta i Marc Ràdua, campiona infantil i subcampió cadet d'esquí de muntanya vertical

Els pallaresos del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) han destacat en la seva categoria durant la CronoNúria

Redacció 2 de gener de 2019 a les 11:41
Imatge de la competició celebrada a la Vall de Núria | CEPS
Els pallaresos Aina Garreta i Marc Ràdua, del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), s'han proclamat campiona d'infantil femení i subcampió en cadet masculí del Campionat de Catalunya d'Esquí de Muntanya en modalitat Vertical. De fet, la categoria infantil s'estrenava en aquesta edició i, per tant, Garreta ha estat la primera esquiadora en aconseguir aquest títol.

Garreta i Ràdua han guanyat aquestes merescudes posicions al podi durant la CronoNúria, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la Vall de Núria de la mà de la Unió Esportiva Vic. La falta neu al Pirineu ha obligat que el recorregut previst per l’organització hagi variat i que el primer tram de la cursa vertical s’hagi fet sense esquís.

El cap de setmana també s'havia de celebrar el campionat de Catalunya en modalitat Sprint, però es va haver d'anul·lar per falta de neu. La CronoNúria ha estat la segona prova de la 14a Copa Catalana de Curses Verticals FGCMountain Series 6.0, que es decidirà el pròxim dia 12 de gener a la Molina a la 13a Crononiu.

Escola de Muntanya

Cal destacar que el CEPS està ultimant els preparatius per posar en marxa una Escola de Muntanya per a joves de 12 a 18 anys on s'inclouran diverses disciplines: esquí de muntanya, alpinisme, escalada, barranquisme, orientació i senderisme. Segons han informat des de l’entitat, l’escola es posarà en marxa a finals de gener amb un curs d'esquí de muntanya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació