Divendres, 19 d'abril de 2024
treiem-ne més profit

Acaba el curs de cambrer de sala de Tremp

La formació ha estat adreçada als beneficiaris del programa d'inserció sociolaboral de l'Ajuntament de Tremp

Redacció 18 de desembre de 2018 a les 11:37
Participants en la formació organitzada dins del programa Treiem-ne més profit | Ajuntament de Tremp
Aquest desembre l’Ajuntament de Tremp ha realitzat un curs de Cambrer de Sala en el marc del seu dispositiu d’inserció laboral Treiem-ne més profit, on hi han participat 12 persones.

Aquesta formació, adreçada tant a persones aturades com treballadors en actiu dins del sector de l’hosteleria i la restauració, ha constat amb 20h de treball. En la formació s'han tractat diferents aspectes bàsics de l'ofici, com són la descripció i coneixement de les zones de treball (accés de clients, serveis, facturació i caixa, barra, sala...), la maquinària i els equipaments, el servei de sala (des de l'emplatat, fins a l'enretirada i tècniques de servei), el servei de beguda i l'atenció al client. A més, el curs s’ha complementat amb continguts pràctics, com les reserves, la benvinguda i el comiat.

El projecte Treiem-ne més profit treballa en dues vessants. Per una banda, recull els excedents de diverses superfícies comercials i se n'allarga la vida útil cuinant-los perquè després puguin ser distribuïts entre les persones i famílies en situació de vulnerabilitat social. D'altra banda, se centra en millorar l'ocupabilitat de les persones en recerca de feina, amb una oferta formativa adaptada a les seves necessitats, fent especial atenció a les empreses del sector agroalimentari i de la restauració i el comerç.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació