Dijous, 25 d'abril de 2024
obres passeig

La rambla Doctor Pearson de Tremp serà peatonal

Es permetrà l'accés als veïns que disposen de garatge a la rambla i s’establiran tres punts de càrrega i descàrrega

Jordi Ubach Llorens 11 de desembre de 2018 a les 10:17
Les obres de la rambla Doctor Pearson avancen al ritme previst | Jordi Ubach
L’Ajuntament de Tremp ha decidit finalment convertir en peatonal la rambla Doctor Pearson de la ciutat, que es troba en obres des de l’octubre de l’any passat. El consistori preveu reobrir el passeig abans que acabi l’any, segons el termini previst d’execució dels treballs. L’alcalde de la ciutat, Joan Ubach, ha detallat que en els propers dies es convocarà els veïns a una reunió per tal d’explicar-los aquesta decisió.

En declaracions a Pallars Digital, Ubach ha remarcat que malgrat la prohibició de circular als vehicles, es permetrà l'accés als veïns que disposen de garatge a la rambla a través d’un comandament a distància que retraurà les pilones. També s'establiran uns horaris de càrrega i descàrrega en tres punts perquè els comerços puguin gestionar productes i mercaderies sense problemes. 

Les obres del passeig de Tremp donaran un canvi d’imatge que suposarà una inversió de 498.000 euros i que inclou la renovació de l’enrajolat, l’enjardinament i l’enllumenat del passeig. La primera fase de les obres es va iniciar l’octubre de l’any passat amb la renovació d’un clavegueram que es trobava en una situació molt malmesa. Actualment només falta instal·lar les jardineres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació