Dijous, 25 d'abril de 2024
Firaski

60 nens i nenes i 20 adults participen al RocoFiraski

La Firaski ha posat a la venda un total de 905 articles, més d’un centenar que l’any passat, dels quals se n’ha venut 476

Redacció 10 de desembre de 2018 a les 11:50
Competició infantil d'escalada, el Rocofiraski | Firaski
Aquest cap de setmana s'ha celebrat una nova edició de la Firaski i Mercat de segona mà d'esquí, muntanya i escalada de la Pobla de Segur, on també s'ha celebrat una competició d'escalada per a tots els públics, el RocoFiraski, una de les propostes més destacades. En l'edició d'enguany s'han posat a la venda 905 articles valorats en 35.400 euros, superant els gairebé 800 productes de l'edició passada, i se n'han venut 476.

"Hi hagut moltíssima gent al mercat de segona mà, ha estat un pont amb moltes persones i s'ha notat el moviment, estem molt contents de com ha anat la fira, també la competició al rocòdrom, és el segon any que la fem i sembla que ja s'ha consolidat", ha comentat Carol Ivern, presidenta del Club d'Esquí la Pobla de Segur (CEPS), a Pallars Digital. "El Rocofiraski genera molt ambient i impulsa l'escalada, que és molt important en la zona on vivim", detalla Ivern.

I és que l’èxit del RocoFiraski de l’any passat ha fet repetir l'experiència als organitzadors. La competició infantil d'escalada, celebrada al matí, ha estat un èxit, amb la participació de 60 nens i nenes de 6 a 16 anys. En el torn de tarda, dedicat als adults, han competit 20 persones procedents de diferents indrets del Pirineu i arreu. Aquesta competició d'escalada al rocòdrom municipal ha comptat amb obsequis per a tots els participants i premis valorats en 1.000 euros.
 

Gràn afluència de públic al Firaski en l'edició d'enguany. Foto: Firaski


Molt més que un mercat de segona mà

Aquest esdeveniment és una oportunitat per visitar els estands d'una desena d'empreses i entitats, així com per gaudir de les activitats programades, com el concurs de manualitats Les muntanyes del Pallars, els tallers infantils de l'Agrupament Escolta i Guia de la Pobla de Segur, el lloguer de BTT, els sorteigs de material, el servei de bar per part dels alumnes de 4t d’ESO de l’institut de la població, la reparació d’esquís a càrrec de SkiTime i la xerrada La solució saludable per l’esport; complements naturals, frescos i molt eficients, de Ringana Sport.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació