Dissabte, 20 d'abril de 2024
joventut

El Sobirà acull una nova jornada entre empreses i joves per contractacions d’hivern

Hi participaran un total de 34 persones que opten a 43 vacants de 17 empreses diferents

Redacció 27 de novembre de 2018 a les 11:39
Primera jornada formativa | ACN
El Centre Cívic de Sort acull avui la segona jornada Arrela’t al Pallars Sobirà entre joves i empreses organitzada per l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, amb la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, per facilitar el contacte entre empreses i joves de la comarca per a la contractació laboral de la temporada d’hivern. 

L’èxit de la primera edició, realitzada el passat 15 de maig, ha esperonat a realitzar-ne una segona pensant en la temporada d’hivern. A la jornada d’avui hi assistiran una dotzena d’empreses amb més de 26 ofertes de feina, també compta amb cinc empreses més interessades en contractar que no podran assistir i que recolliran només currículums dels interessats. 

En total s’oferten 43 vacants de feina a les quals podran optar els 34 candidats participants, 19 dones i 15 homes, amb una mitjana d’edat al voltant dels 26 anys i amb estudis superiors. Des de l’organització celebren la bona acollida de la iniciativa i manifesten que dels 51 candidats inscrits inicialment, alguns ja han trobat feina i no els caldrà participar finalment. 

Formacions i ronda d'entrevistes

Durant la jornada, tant els joves com els empresaris comptaran amb una oferta formativa específica, pensada per oferir pautes i recursos que facilitin el desenvolupament dels respectius rols com a candidats, d’una banda, i com a gestors, de l’altra. 

La formació Apoderament previ a l’entrevista de treball, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida en el marc del programa Enforma’t, està adreçada als joves aspirants a ser contractats. En canvi, la xerrada Creant equips d’alt rendiment, estarà orientada als empresaris. 

Després de la jornada formativa, tindran lloc les rondes d’entrevistes breus entre empresariat i candidats i candidates, amb l’objectiu que uns i altres tinguin l’oportunitat d’identificar oportunitats mútues de treball i col·laboració, que es podrien concretar en properes contractacions, que en alguns casos es preveu que sigui superiors als sis mesos.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació