Dijous, 25 d'abril de 2024
circ

Unes 1.000 persones participen a la Fira del Circ a Talarn

La gran Cercavila amb els Cavalls de Menorca ha estat un dels actes més espectaculars de la jornada

Ivet Eroles 19 de novembre de 2018 a les 13:14
Espectacle de llum i foc a la fira del circ | Jordi Peró
Aquest cap de setmana Talarn ha viscut uns dies de circ amb la Fira de Sant Martí. Enguany l'esdeveniment ha comptat amb un augment del pressupost que s'ha traduït en moltes més activitats i, en conseqüència, un increment del públic assistent. L'Ajuntament de Talarn calcula que entre el matí i la tarda han passat unes 1.000 persones, fet que consolida la fira dins del panorama cultural del Pallars.

La gran Cercavila amb Cavalls de Menorca ha estat una de les activitats més espectaculars, que ha emocionat a petits i grans. Aquesta és una de les novetats del 2018, que ha portat a aquest indret del Pallars una festa emblemàtica de Menorca que es celebra per Sant Joan.

Un altre punt nou del programa ha estat el contacontes, així com la jornada per a escolars del divendres, que tal com hem informat a Pallars Digital, ha reunit a 214 alumnes de la comarca per participar en un taller de circ que permet treballar les habilitats comunicatives, la confiança, les emocions i la superació personal. Des del consistori es fa una valoració molt positiva d'un esdeveniment que es vol "repetir amb el mateix format" per l'any vinent.
 

Cavalls de Menorca. Foto: Jordi Peró


La pluja no ha fet enrere la gent, però si que ha endarrerit una mica el programa, que s'ha pogut desenvolupar tal com estava previst, amb un canvi d'ubicació del concert final del grup local 3 Tails, que finalment s'ha celebrat en un local tancat. Abans de començar el concert, s'ha celebrat l'espectacle de llum i foc Fingerlight, de la companyia Improvisto's Krusty Show, que ha entusiasmat als més petits.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació