Dissabte, 18 de maig de 2024
poliesportiu

Triomf de mèrit del Guaja Aventuras Tremp a la pista de l’Alcarràs (71-73)

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala venç a la pista del Linyola i agafa aire (3-9)

Redacció 19 de novembre de 2018 a les 10:39
Important i meritòria victòria del Guaja Aventuras Tremp de bàsquet, aquest diumenge, a la pista de l’Alcarràs (71-73). Els trempolins es van endur un matx igualat amb nombroses baixes a les seves files i davant un rival teòricament superior. No obstant això, els pallaresos van començar bé i el matx va ser força igualat en els seus inicis, fins que els locals se’n van anar de més de 10 punts. El Tremp va reaccionar per arribar al descans amb un marcador favorable (39-40).

El tercer quart va ser igualat, amb alternances en el marcador. En l’últim, el Tremp va aprofitar la desconnexió local per anar-se’n de 10 punts (59-69). L’Alcarràs, però, va reaccionar i va tornar a igualar el matx a 70 a falta d’un minut. Els tirs lliures de Carles Viñuela i Oriol Ubach van situar el 71-73 al marcador. Tot i això, els locals van tenir l’oportunitat de guanyar el partit amb el llançament d’un triple sobre la botzina, que no va entrar.

Amb aquesta victòria, la primera a domicili, el Tremp suma 4 triomfs amb les mateixes derrotes. La propera setmana visita el pavelló del Joncar de Tremp un dels dos equips imbatuts de la lliga, l’Alpicat B.

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala guanya a Linyola (3-9)

Triomf vital per 3 gols a 9 a Linyola del Club Futbol Sala Tremp després de dos derrotes i un empat en els darrers tres partits. El matx va començar igualat. De fet, es van avançar els locals al minut 3, però Sergi i Beto van capgirar el partit al 8’ i al 10’. Els locals empatarien el partit abans del descans.

A la represa va arribar el primer cop del Tremp amb tres gols pràcticament seguits, el primer a pròpia porta i els altres dos per mitjà novament de Beto i Sergi. A falta de 10 minuts el Linyola va marcar el 3-5, però novament Beto i Sergi -autors tots dos d’un hat trick-, Abella i Duró, van fer pujar el definitiu 3-9 a l’electrònic.

Amb aquest triomf davant el cuer, el Guaja Aventuras Tremp puja fins la 8a plaça amb 7 punts. La propera jornada l’equip torna a jugar a fora, en aquesta ocasió al camp de l’Almacelles.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5