Dijous, 25 d'abril de 2024
Dis la teva!

L'Hospital Comarcal del Pallars ha celebrat 25 anys

394 nens i nenes de la comarca han participat en un concurs de dibuix

Redacció 12 de novembre de 2018 a les 12:22
Dibuixos guanyadors del concurs del 25è aniversari de l'Hospital Comarcal de Tremp | Hospital Comarcal de Tremp
Amb motiu dels 25 anys d'activitat, l'Hospital Comarcal del Pallars ha volgut realitzar un programa de celebració amb diverses activitats.

Al llarg de l'any, entre els actes que s'han fet, destaca la celebració interna amb els professionals del centre, així com la Jornada de Portes Obertes, amb les diferents associacions de la comarca i els alumnes de Cures Auxiliars d'Infermeria de l'institut de Tremp.

A més, l'hospital ha volgut cloure les celebracions amb un acte més emotiu i proper, on s'ha comptat amb la presència de persones que en algun moment han format part de la vida del nostre hospital. El dijous 22 de novembre, vam gaudir de la conferència del doctor Ventura Clotet i vam aprofitar per fer un petit homenatge a la mare del primer nen que va néixer al nou hospital, ara fa 25 anys.

Volem fer una menció molt afectuosa als 394 nens de tota la comarca que han participat en el concurs de dibuix infantil. Aprofitem per felicitar als premiats, per la seva creativitat i simpatia. Moltes felicitats al Jordi i el Ton de l'Escola Àngel Serafí Casanova de Sort, i a l'Adrià i la Berta del Col·legi Maria Immaculada de Tremp.

Per últim volem agrair molt especialment a l'Orfeó de Tremp la seva generositat i capacitat de comunicació per fer-nos sentir vius mitjançant el seu llenguatge, el musical. Estem molt satisfets del nostre hospital, un hospital arrelat a les nostres comarques, amb projectes de qualitat i amb un caire integrador que ens apropa a tots.

Hospital Comarcal del Pallars
 

Com participar al Dis la teva?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació