Dimarts, 30 d'abril de 2024
turisme

L'oferta turística del Pallars està representada en dues fires internacionals

La promoció del Pirineu i les terres de Lleida arriba aquesta setmana al "World Travel Market" de Londres i a la Fira de Motos "EICMA" de Milà

Redacció 7 de novembre de 2018 a les 12:35
Gerard Sabarich i Juli Alegre amb el xef Gabriel Serra, de l'Hotel Terradets | Diputació de Lleida
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, promociona aquesta setmana l'oferta turística de Lleida en el mercat internacional, concretament en la 39a edició de la World Travel Market de Londres, que se celebra del 5 al 7 de novembre, i a la Fira Internacional Motorcycle and Accessories Exhibition-EICMA, que té lloc a la ciutat italiana de Milà del 6 a l'11 de novembre.

El vicepresident segon de la Diputació de Lleida i vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, i el director del Patronat, Juli Alegre, visitaran les dues fires i hi mantindran contactes i reunions de treball amb turoperadors turístics i agencies de viatge. El World Travel Market de Londres està considerat com l'esdeveniment més important del sector turístic del món, mentre que la Fira EICMA és, per la seva banda, l'esdeveniment firal de motos més reconegut a escala mundial.

El conjunt de l'oferta turística de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, vinculada amb els productes de neu, natura, gastronomia i turisme actiu, entre d'altres, es promociona al Word Travel Market de Londres dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, que té una presència destacada en aquest saló internacional.

Aquest dilluns s'ha fet un sopar de gala organitzat per la mateixa Agència Catalana de Turisme amb l'assistència de turoperadors i representants de mitjans de comunicació. El menú del sopar ha anat a càrrec de diferents xefs en representació de les quatre circumscripcions de Catalunya, els quals formen part dels Hotels Gastronòmics de Catalunya. Per la circumscripció de Lleida hi ha participat el xef Gabriel Serra, de l'Hotel Terradets de Cellers.

El Regne Unit representa el 10 % del turisme estranger del Pirineu i Lleida

El turisme procedent del Regne Unit representa per a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida un 10% del nombre total de pernoctacions que anualment efectuen els viatgers estrangers a la demarcació de Lleida, situant-se en el segon lloc en el rànquing del turisme estranger darrere de França.

En aquest sentit, de cara a la pròxima campanya d'hivern, l'Aeroport de Lleida-Alguaire incrementarà els vols procedents del Regne Unit. Així doncs, per vuitè any consecutiu, esquiadors britànics arribaran a aquest aeroport per esquiar als Pirineus per mitjà del turoperador britànic Neilson, que transportarà esquiadors i esquiadores a partir de mitjans de desembre. Com a novetat d'aquesta temporada, l'aerolínia britànica Jet2.com oferirà vols de baix cost entre Lleida-Alguaire i Londres Stansted els diumenges entre el 16 de desembre i primers d'abril.

Moturisme a la Fira de Milà

Gerard Sabarich i Juli Alegre visitaran la Fira EICMA de Milà per tal de promocionar el projecte Moturisme, per tal de reforçar els contactes existents i establir-ne de nous amb turoperadors vinculats amb el segment de la moto, com també amb representants de mitjans de comunicació especialitzats en aquest producte. L'any passar, aquest saló va rebre 85.000 visitants.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació