El Pobla (1-3) i el Tremp (5-0) ja miren amunt i el Rialp s'enfonsa (2-4)

A Quarta Catalana l’EF Tremp perd a Castelldans i baixa fins la 3a posició

Redacció 5 de novembre de 2018 a les 09:41
Els poblatans van celebrar el triomf al vestidor | CF Pobla
El Tremp i el Pobla somriuen aquesta jornada després de les respectives victòries aconseguides, que els catapulten a les places capdavanteres de la classificació. Els poblatans van aconseguir vèncer a domicili, amb només 12 jugadors disponibles, al camp del Verdú-Vall del Corb, per 1 gol a 3. Plana, Juangran i Miquel Molleví van posar el 0-3 a un marcador que els locals només van aconseguir maquillar a un minut pel final.

El Tremp, de la seva banda, va superar amb nota la visita d'un rival directe, el Torà, en guanyar per 5 gols a 0. Buhai per partida doble i Vergés van situar el 3-0 abans del descans. Gustavo i Leandro van establir el definitiu 5-0 a la segona meitat en un partit on els trempolins es van mostrar clarament superiors.

El Rialp, per un altre costat, va caure a casa contra el Ponts per 2 gols a 4. I això que els pallaresos es van avançar en dos ocasions. Hurtado va fer l’1-0 i Sànchez el 2-1, un marcador que els visitants igualarien abans del descans. A falta d’un quart d’hora el Ponts va fer el 2-3 i a les acaballes del partit el definitiu 2-4.

Amb aquests resultats, el Pobla i el Tremp escalen posicions i se situen a la 4a i a la 6a posició amb 17 i 16 punts respectivament. El Rialp, en canvi, ja és penúltim amb només cinc punts. La propera jornada el Tremp juga a Tornabous, el Pobla rep el Ponts i el Rialp el Torregrossa.

L’EF Tremp encadena dos derrotes en tres partits

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va perdre en la seva visita al camp del Castelldans. Durany es va marcar un gol en pròpia porta al minut 22. No va ser fins al minut 84’ quan els locals van sentenciar amb el definitiu 2-0. Els trempolins baixen fins la 3a posició amb 22 punts. La setmana que ve l’equip rep el Magraners.