Dissabte, 27 d'abril de 2024
meteorologia

Nou canvi de temps a la vista: arriben les pluges

Els ruixats descarregaran de manera abundant les pròximes hores, especialment al vessant sud i al Pallars Jussà

Redacció 30 d'octubre de 2018 a les 19:35

Nou canvi de temps a la vista, aquest cop en forma de ruixats. Després d'un parell de dies de temperatures baixes, de cara a les pròximes hores es preveu que s'incrementi la nuvolositat des del sud-oest cap al nord-est. Aquests núvols poden portar pluja a bona part del territori, especialment de matinada, al vessant sud del Pallars i el Pallars Jussà.

Segons el Meteocat, les precipitacions arribaran de cara a la tarda, seran d'intensitat entre feble i moderada, però localment fortes al Pirineu i en punts de la meitat sud del litoral i prelitoral. El canvi de temps vindrà acompanyat també d'un fort vent que alterarà la situació marítima.
 

Mapa de les precipitacions d'aquests dos últims dies Foto: Meteocat


La matinada serà passada per aigua amb pluges a tot el país que continuaran dimecres, amb intensitat moderada novament al vessant sud del Pallars. A partir de primera hora, la nuvolositat començarà a disminuir per l'extrem sud del país. A la tarda, els núvols persistiran al Pirineu i a la resta del país s'obriran clarianes. Pel que fa a les temperatures, aniran pujant lleugerament en aquests pròxims dies, però es mantindran baixes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació