Dissabte, 20 d'abril de 2024
piscina coberta

La piscina coberta de Talarn reobrirà finalment el 5 de novembre

Acord entre el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials

Redacció 30 d'octubre de 2018 a les 12:40
Els pallaresos podran gaudir finalment de la piscina climatitzada | CEPJ
La piscina coberta de l’acadèmia de Talarn obrirà al públic, finalment, el proper 5 de novembre. Així ho ha anunciat el Consell Esportiu del Pallars Jussà, que informarà telefònicament sobre els horaris i dies d’inici de l’activitat als interessats que ja havien formulat la inscripció. 

El Consell Esportiu, ens que gestionarà l'activitat, va comunicar el passat dia 10 que les instal·lacions militars es trobaven fora de servei. Ho feia només dos setmanes després que se signés un conveni entre el Consell Comarcal i l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) per reobrir la piscina, que es trobava tancada des de feia dos anys i mig, a la població civil de la comarca. 

Els motius no han transcendit, però sembla que finalment els veïns del Pallars que ho desitgin podran fer ús de les instal·lacions ben aviat. La piscina de l'AGBS és l'única climatitzada de la comarca i té uns 200 usuaris, entre ells alumnes d'escoles del Pallars Jussà i pacients que hi duen a terme exercicis de rehabilitació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació