Dissabte, 20 d'abril de 2024
pallars jove

Ets jove i emprenedor? Participa al Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà!

El certamen, dotat amb 1.500 euros, premia les millors iniciatives empresarials desenvolupades al Pallars Jussà

Redacció 27 d'octubre de 2018 a les 11:41
Premi Jove Emprenedor 2017 | Consell Comarcal Pallars Jussà
L'Oficina Jove del Pallars Jussà ha convocat una nova edició del Premi Jove Emprenedor/a 2018, que ja va per la 16a convocatòria. El certamen és un reconeixement a les millors iniciatives empresarials dutes a terme al Pallars Jussà per a joves de fins a 40 anys i està dotat amb 1.500 euros. Totes les persones interessades poden presentar-se al premi fins el 21 de desembre. 

El jurat està format per representants dels diferents sectors empresarials de la comarca, així com del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal i tècnics de la Direcció General de Joventut, i valorarà les iniciatives més innovadores, amb potencial de creixement i que promoguin la creació de riquesa i de llocs de treball.

Segons ha indicat el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, “aquest certamen no només suposa un suport econòmic per als premiats, sinó que els dona a conèixer i els col·loca en una posició de prestigi davant el mercat”.  
 

El guardonat de l’edició 2017 va ser l’empresa Salvatgines, un projecte impulsat per l'Albert Cereza i que centra la seva activitat en el foment de l’educació ambiental de la comarca, l’observació i la interpretació de la fauna salvatge del Pirineu i Prepirineu.
 

Documentació de la convocatòria i sol·licitud

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació