Divendres, 19 d'abril de 2024
lactància materna

Impulsen la normalització de la lactància materna amb un seguit d’actes a Tremp

Organitzats pel Comitè de Lactància Materna de l’Hospital del Pallars en motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna

Redacció 4 d'octubre de 2018 a les 10:57
Una mare donant el pit a un nadó | Arxiu
La sala d’actes de l’Hospital Comarcal del Pallars de Tremp acollirà aquest divendres a partir de les 10h del matí la inauguració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, que al nostre país se celebra del 5 al 14 d'octubre. Entre els actes programats hi ha les xerrades de diferents professionals del sector i ciutadans relacionats amb el procés de l'alletament matern.

Des de l’Hospital Comarcal del Pallars i mitjançant el recentment creat Comitè de Lactància Materna, es vol impulsar la normalització de la lactància materna a tota la població del territori i així fer promoció de la salut comunitària. A l’hora, s’espera que aquesta acció tingui un impacte favorable a nivell econòmic en l’entorn de les famílies de l’Alt Pirineu i Aran.

Altres dels objectius del Comitè de Lactància Materna és difondre informació i sensibilitzar a tota la població per tal de trencar tabús i pors. Així, es realitzaran a Tremp una sèrie d’activitats dirigides a tot tipus de públic, entre les quals una Popada Popular que tindrà lloc el dijous dia 11 al passeig del Vall i on hi estan convidades totes les mares.

La pediatra de Pediatria dels Pirineus, Nathaly Sepúlveda i l’auxiliar d’infermeria de l’Hospital del Pallars, Maite Berga, han assistit aquesta setmana a l’espai l’Entrevista de Ràdio Tremp per explicar i donar a conèixer les accions que han programat.



Tots els actes compten amb la col·laboració de l’Associació de Dones Rosa d’Abril, el Consell Comarcal del Pallars Jussà a través del SIAD, l'Ajuntament de Tremp, la Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), l'Institut Català de la Salut i l'Associació Amics de la Popa.
 

Consulta el programa de la Setmana Mundial de la Lactància Materna

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació