Dijous, 25 d'abril de 2024
COMERÇ

El conseller Jordi Puigneró inaugura dissabte les «Jornades per a l’excel·lència»

El comerç electrònic serà l'eix central de la 5a edició d'unes jornades en les quals es preveu l'assistència de més de 200 persones a Esterri d'Àneu

Redacció 4 d'octubre de 2018 a les 10:45
Public assistent a les Jornades per a l'excel·lència del 2017, centrades en la sanitat | Jornades per a l'excel·lència
El títol E-commerce. El comerç electrònic com a oportunitat de negoci global no deixa marge al dubte, les Jornades per a l'excel·lència, que es celebraran a Esterri d'Àneu aquest dissabte 6 d'octubre, tindran l'e-commerce (o comerç electrònic) com a temàtica principal

S'espera que unes 200 persones s'apropin a aquest espai de referència i oportunitat per a la reflexió que des del 2013 aglutina professionals de les comarques de muntanya i de la resta del territori. Enguany, Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, donarà el tret de sortida al simpòsium, acompanyat de Jesús Montoliu, president de les jornades, Adriana Vidal, tinent d’alcalde d’Esterri d’Àneu, i Carlos Isus, president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

El futur tecnològic de les comarques de muntanya a debat

En paraules de Jesús Montoliu, aquesta trobada “és una oportunitat per a les comarques de muntanya per expressar les seves inquietuds i donar a conèixer la seva situació a la resta del territori català”, ja que posa de manifest que “mentre arreu del territori es funciona amb 4G, a les comarques de muntanya encara estem amb 3G. Aquí les novetats tecnològiques queden desfasades abans d’arribar”.
 

Acte inaugural de la 4a edició de les Jornades per a l'excel·lència. Foto: Jornades per a l'excel·lència

 

A Esterri d'Àneu s'hi donaran cita experts com Dídac Lee, emprenedor i directiu del Futbol Club Barcelona, David Ferrer, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, i Andrés López, Oficial Executiu en Cap (CEO) de l'empresa andorrana TdA (Tècniques d'Avantguarda). Tampoc hi faltaran empresaris locals com Lluís Rabaneda, de Roc Roi, o Laura Gordó, de Cal Tomàs.

D'aquesta manera, a partir de l'experiència i perspectiva de professionals de primer nivell i representats de les institucions catalanes, es podrà aprofundir en conceptes com les autopistes de la informació, s'analitzaran les oportunitats del sector tenint en compte el territori i es parlarà dels canals de venda i les infraestructures tecnològiques que requereix aquest model comercial.
 
Cal destacar que una de les novetats d’enguany serà la creació de l’Espai de reflexió sobre el futur del territori, on els alumnes de l’escola La Closa d’Esterri d’Àneu faran sentir les seves opinions i inquietuds.
 

Consulta el programa de la 5a edició de les Jornades per a l'Excel·lència

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació